NYTT PRODUKT FRA JOELETTE

Det er så gull at Joelette har kommet med en turstol som passer supert for de minste brukerne!!

Nå har Joelette endelig sluppet sin Joelette KID for salg. Stolen er tilgjengelig fra august 2020. Det er bare å be om en test.

Joelette KID er lett å håndtere og trenger kun en ledsager. Turvognen for terreng har behagelig sete som kan tilpasses forskjeller i behov for støtte. Det er lagt til rette for at det kan monteres eget skallsete eller bilsete direkte på produktet.
Joelette KID tar seg frem i kuppert og vanskelig terreng. Ved å bruke trekkarmene og to ledsagere, kommer dere frem i vanskelig og bratt terreng. Dyttebøylen bak kan reguleres på høyde og hjelpemiddelet gir gode arbeidsbetingelser for ledsagere.
Joelette KID er laget i Frankrike med lette og solide materialer. Rammen og støtdemperen abosorberer støt og risting under turen, og gir en fin turopplevelser for hele familien. Designet gjør det lett og kjapt å montere og demontere

Ekstra utstyr til Joelette KID
• For ekstra krevende turer, utstyr Jolette kid med ekstra trekkarmer. Med hjelp av ekstra ledsager foran, kommer dere dere frem overalt, og kan passere store hindringer som klipper og trær over steien.
• I tilfelle regn eller intens sol, kan paraplyen beskytte mot været.
• Hodestøtten er regulerbar og kan tilpasses barnets størrelse og funksjon.
• Skjermen på bakhjulet hindrer vannsprut og skit.
• Under reise og transport; plasser din Joelette kid i spesialsydde transportbagger

0 0
Feed